Waarde

Onderscheidend vermogen

pro4ce wordt geleid door Michiel Braakman. Hij is vanuit een procestechnische achtergrond werkzaam geweest in de technologie, productontwikkeling, productiemanagement, sales&marketing en heeft de laatste 20 jaar als ondernemer diverse directiefuncties in het MKB (50-250 medewerkers) bekleed. Alles is in die periode langsgekomen: groei, internationalisering, veranderingsprocessen, reorganisaties, crisismanagement, fusies en bedrijfsovernames.

Als generalist is hij bij uitstek in staat een organisatie en haar omgeving in kaart te brengen en creatief mogelijkheden tot verbetering te signaleren. Daarnaast beschikt hij over ruime bestuurservaring, onder andere binnen industriekringen en brancheorganisaties en over een uitgebreid netwerk van specialisten die bij de uitvoering van opdrachten kunnen worden ingeschakeld.

Coaching

Michiel Braakman is gecertificeerd coach (Master Practitioner NLP). Dit garandeertĀ een effectieve ondersteuning bijĀ het bereiken van de eigen persoonlijke doelen maar zorgt ook voor meer inzicht in menselijk gedrag en verhoudingen die een rol spelen bij groepsprocessen.

Toegevoegde waarde

pro4ce ziet haar toegevoegde waarde op het grensvlak van advies en implementatie. Door de eigen hands-on ervaring kan pro4ce alle belangrijke ondernemingsaspecten glashelder analyseren en zo geen deeloplossingen maar een totaaloplossing aanbieden. Niet alleen met een theoretisch advies maar desgewenst ook zorgen voor de uitvoering. pro4ce is niet bang om met de voeten in de modder te staan!